Hirdetés
. Hirdetés

Feltör az OTP IT igazgatósága

|

A Lloyd's Register Quality Assurance jóváhagyta a bank információ-technológiai fejlesztő szakterülete részére az ISO 9001:2000 minősítést.

Hirdetés

A sajtóközlemény szerint az UKAS (United Kingdom Accreditation Service) akkreditációval ellátott tanúsítvány révén az OTP Bank IT fejlesztési igazgatóság az informatikai piacon a legjelentősebb fejlesztő cégekkel egyenrangú szereplővé vált.

Az IT fejlesztési igazgatóság fő feladata a legnagyobb hazai bank számítástechnikai fejlesztési feladatainak ellátása, ugyanakkor a hitelintézet terjeszkedésével összhangban egyre nagyobb szerepet tölt be a leányvállalatok információ-technológiai fejlesztéseiben. A bank információ-technológiai szakterülete 2005 végére kiépítette minőségirányítási rendszerét, amelyet első lépésben saját irányítású üzleti projektekre, középtávon minden projekt- és feladattípusra alkalmaz majd.
A nemzetközi szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer bevezetésének stratégiai célja a korábbiaknál is hatékonyabb szolgáltatás. A nemzetközi sztenderdek természetesen azt is biztosítják, hogy minden fejlesztési tevékenység ellenőrzött keretek között, transzparens módon valósuljon meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.