Hirdetés
. Hirdetés

Felvásárolta a NextiraOne-t a Dimension Data

|

A csoport számára az elmúlt évek legnagyobb üzlete a felvásárlás.

Hirdetés

Az 5,8 milliárd dollár árbevételű, globális megoldásokat és szolgáltatásokat szállító Dimension Data ma bejelentette, hogy megvásárolta az üzleti és kommunikációs megoldásokat szállító nemzetközi NextiraOne vállalatot, amely Európában 18 000 ügyfelet szolgál ki a privát és az állami szektorban.

Hirdetés

Az azonnal érvénybe lépő kétoldalú megállapodás keretében a Dimension Data amellett, hogy megvásárolja a NextiraOne európai vállalatait, átveszi összesen 1 850 állandó alkalmazottját 13 országban: Magyarország mellett Ausztriában, Belgiumban, Csehországban, Németországban, Írországban, Luxemburgban, Hollandiában, Lengyelországban, Portugáliában, Szlovákiában, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban.

A Dimension Data bizonyos feltételek teljesítése mellett kötelezettséget vállalt a NextiraOne francia és olasz érdekeltségeinek megszerzésére is 2015-ben. A NextiraOne megvásárlásának ellenértékét a Dimension Data nem hozza nyilvánosságra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.