Hirdetés
. Hirdetés

Hihetetlen dolog történt egy Huawei mobillal

|

Úgy tűnik, a FedEx már szállítani se hajlandó az Egyesült Államokba a kínai gyártó telefonjait.

Hirdetés

Hirdetés

A Huawei egymás után kapja a pofonokat. Az amerikai technológiai export letiltása után a beszállítók sora szakította meg vele a kapcsolatot, most pedig már szállítani sem lehet megbízhatóan a mobiljait az Egyesült Államokba - legalábbis ez derült ki a PCMag esetéből, értesült az Android Police.

A PCMag egy P30 Prót akart az Egyesült Királyságból az Egyesült Állmokba szállítani, de a csomag visszaérkezett a feladóhoz. Ott követték el a hibát, hogy a szállítólevélen tisztességgel feltüntették, milyen mobil van a csomagban.

A küldemény a Parcelforce segítségével hagyta el a szigetországot, az Egyesült Államokban a FedEx vette át, és öt órával később már vissza is küldte az Egyesült Királyságba a komány Huawei elleni fellépésére hivatkozva.

Az ügy azért is különös, mert a mobil nem új, már egy ideje használják és tulajdonolják: csak annyi történt, hogy egyik székhelyről a másikra akarták átküldeni. De úgy tűnik, a korlátozások már ilyen esetekre is érvényesek, legalábbis az amerikai fuvarcég értelmezése szerint.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.