Hirdetés
. Hirdetés

Fontos változás az Office 365 előfizetésekben

|

Megszűnnek az Office 365 Home és Personal előfizetések eszközkorlátozásai.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft hamarosan ejti a fogyasztói szintű Office 365 előfizetések eszközlimitét, és megemeli a Office 365 Home-hoz engedélyezett felhasználó-számot.

Ezt a cég blogján Jared Sparato, a Microsoft Office és Windows részlegének vezetője írta, aki szerint október 2-től az előfizetők korlátlan számú eszközön telepíthetjük az Office-t.

Jelenleg a száz dolláros Office 365 Home tíz eszközre, illetve két, egyenként öt felhasználós eszközre engedi telepíteni a Word, Outlook, Excel és egyéb alkalmazásokat egy előfizetésért cswrébe. A hetven dolláros Office 365 Personal egy személyre és két eszközre szól.

Ezek a korlátozások alig több, mint egy hónap múlva nagyjából megszűnnek: az egyetlen megszorítás a lesz, hogy minden felhasználónak maximum öt eszközön lehet egyidőben fiókja.

Az Office 365 Home öt felhasználós szabálya is változik: az előfizetési terv felső határa hat felhasználóra módosul. Mivel mindegyikük egy terabájt OneDrive tárterületet kap, az egyetlen Home előfizetéshez rendelt tárterület 6 terabájtra nő.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.