Hirdetés
. Hirdetés

Google térképpel elemez az SAP

|

Az SAP összeköti elemző megoldását a Google Maps-szel és Earth-tel, így a jelentések pontosabban lesznek.

Hirdetés

SAP logo
SAP logo

Az SAP hamarosan összeköti üzleti intelligencia alkalmazását a Google Maps és Earth megoldásokkal, így a felhasználók az üzleti elemzéseket földrajzi adatokkal egészíthetik majd ki. Így például egy bank megtudhatja, mely régiókban vannak a legproblémásabb ingatlanpiacok, miután a bedőlt hiteleket a hitelesekkel együtt egy térképen jeleníti meg.

Az SAP egyes partnerei - például a Centigon Solutions - már kínáltak hasonló megoldást, ám a mostani megoldással hivatalossá válik az együttműködés. Az összefonódás elsőként a Business Objects 4.1-esben jelentkezik - az újdonságokat egyelőre korai felhasználók egy szűk csoportja fogja tesztelni.

A várakozások szerint a sikeres tesztelések után az újdonságok ezután az SAP CRM megoldásában is megjelennek. Amint arról már beszámoltunk, az SAP erős negyedévet zárt, 14 százalékos bevétel növekedést könyvelhettek el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.