Hirdetés
. Hirdetés

Gyerekes módon alázzák egymást a legnagyobb mobilgyártók

|

Legutóbb a Huawei szólt be a Samsungnak és az Apple-nek, de korábban a Samsung se volt rest az Apple-ön köszörülni a nyelvét.

Hirdetés

Hirdetés

Az okostelefon-gyártók előszeretettel gúnyolódnak egymáson, de a Huaweinek most kivételesen jó oka volt rá, hogy beszóljon két fő riválisának. Az Apple és a Samsung ugyanis nemrég komoly büntetést kapott, amiért szándékosan lelassította mobiljait, hogy az újabb modellek felé terelje a vásárlókat.

Erre válaszul a Huawei most a Twitteren adta hírül, hogy ők ilyesmit sosem csinálnának, és büszkék az új Huawei Mate 20 Próra, amely "gyorsnak született, és gyors is marad".

Korábban a Samsung is megpróbálta alázni az Apple-t a tudatos lassításért, amiben aztán utóbb maga is sárosnak bizonyult. 2017 óta a dél-koreai cég rendszeresen bombázza hirdetésekkel az iPhone felhasználókat, azt bizonygatva, hogy saját mobiljai mennyivel jobbak, gyorsabbak az Apple-énél. 

A Huawei szintén többször beszólt nagy amerikai riválisának, sőt, legutóbb azzal igyekezett megtrollkodni az iPhone XS kibocsátásához kapcsolódó Apple-ünnepet, hogy egy kisbusszal odaparkolt a londoni Apple Store elé, és ingyen feltöltötte az új iPhone XS-el kilépők mobiljait.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.