Hirdetés
. Hirdetés

Ha a Huawei ejti az Androidot, 800 millió felhasználót veszíthet a Google

|

Ren Zhengfei, a Huawei vezérigazgatója fogalmazott így egy interjúban.

Hirdetés

Hirdetés

A CNBC-nek adott interjújában Ren Zhengfei, a Huawei alapítója és vezérigazgatója azt állította, hogy a Google 700-800 millió felhasználót fog veszíteni, ha a Huawei elhagyja az Android operációs rendszert. Egész pontosan úgy fogalmazott, hogy a Huawei-nek és a Google-nek "mindig ugyanazok lesznek az érdekei, és ha nem használjuk a Google rendszerét, a Google 700-800 millió felhasználót fog veszíteni a jövőben.

Azt is elmondta, hogy cége egyáltalán nem akarja lecserélni a Google rendszerét, mivel ez lelassítja a növekedést, de ha mégis eljutnak eddig a pontig, a Huawei-nek van saját operációs rendszere, és vissza fognak térni a növekedési pályára. A HongMeng OS szeptember végén, októberben jelenhet meg, először a középkategóriás mobilokon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.