Hirdetés
. Hirdetés

Hogy a bevásárlás ne legyen rémálom

|

Közeledik a karácsony, elindult a vásárlási láz. Rengeteg időt és pénzt spórolhatunk, ha a tájékozódást a megfelelő oldalakon kezdjük.

Hirdetés

Az utóbbi években mintha a karácsony egyre inkább a pénzről szólna. A csapból is a különböző hitelajánlatok és gyorskölcsönök folynak, aminek hatására sokan adóságba verik magukat. Pedig a karácsonynak nem feltétlenül a méregdrága ajándékokról kellene szólnia, egy-egy személyre szóló, kedves meglepetéssel akár nagyobb öröm is okozható. Ilyen lehet például egy fényképpel ellátott bögre, gyertya, falióra vagy hűtő-mágnes. Ha nagyon extrémek akarunk lenni, akkor ehető papír, vagy számítógépes egér. Hála a digitális technológiának, ilyeneket ma már sok helyen készíttethetünk. Például a Multiprintben, amelynek honlapján is leadhatjuk a rendelésünket, sőt a választott fotót is el tudjuk juttatni a világháló segítségével, így személyesen csak az átvételkor kell megjelenni, hacsak nem futárral hozatjuk el az ajándékot.

Természetesen a spórolni nem csak olcsóbb meglepetések vételével lehet. Vannak olyan oldalak, amelyek segítségével egy általunk választott terméktípusból kereshetjük meg a legjobb ajánlatot. Az Árukereső.hu online vásárlási kalauzra kattintva 4 millió termék között böngészhetünk. Használatával - saját bevallásuk szerint - 15-20 százalékos megtakarítást érhetnek el a felhasználók, alapul véve a nagy (általános illetve műszaki) bevásárlóközpontok karácsonyi akciós újságjaiban meghirdetett árakat. Ez 20-30 ezer forintot is jelenthet a karácsonyi vásárlás alkalmával egy átlagos magyar családnak.

Az oldal nem csak internetes, hanem hagyományos boltok kínálatát is tartalmazza. Így azoknak is érdemes böngészniük, akik nem az interneten keresztül akarnak vásárolni, csak információt gyűjtenek. Az érdeklődő az árukeresőn akár konkrét termékre, gyártóra keresve, 900 kategóriában böngészve választhatja ki a legolcsóbb terméket. Az ár mellett a boltok kiszolgálási minőségégéről is képet kaphatunk a megjelenő vásárlói véleményeknek köszönhetően. Ezt a boltok is figyelemmel kísérhetik, is levonhatják a következtetést belőle.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.