Hirdetés
. Hirdetés

Hogyan szerezzünk milliókat informatikai fejlesztésre?

|

Hogyan juthat cégünk pénzhez a válság idején? Mire, honnan és hogy pályázhatunk?

Hirdetés

A válság számos vállalkozás számára megszorításokat, visszafogott beruházási lehetőségeket, illetve szigorú takarékosságot hozott. A gazdasági környezet romlása, a beruházói és hirdetői hangulat hullámzása mellett sem felejtkezhet meg egy cég a fejlesztésekről, a vállalati infrastruktúra szinten tartásáról, a biztonságról. Ehhez azonban forrásokra van szükség.

Az április 9-én rendezendő IT-BERUHÁZÁSOK EU-S TÁMOGATÁSA című konferencián számos olyan kérdésről szó esik, amely az informatikai szektor aktuális problémáira keresi a megoldásokat. Az EU-s támogatások, hitelek és pályázatok szövevényes útvesztőjében hozzáértő előadók adnak ötleteket, hasznos tanácsokat a résztvevőknek.

Az Európai Uniós pályázatok és az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében mintegy 200 milliárd forint osztható ki az informatikai szektor szereplői között, ha a cégek megfelelő felkészültséggel készítik el pályázataikat.

A lehetőség tehát adott, de a vállalkozások legtöbbször azért nem élnek ezzel, mert nem ismerik pontosan a feltételeket, vagy nem bíznak a pályázatuk sikerében. Ifj. Faur Kálmán a LIBRA Szoftver vezérigazgató-helyettese szerint a cégek többsége nincs tisztában azzal, hogy a válság miatt számos pályázat feltételeit egyszerűsítették a kiírók, így sokszor emiatt meg sem próbálnak ezekhez a pénzeszközökhöz hozzájutni. A cél egyértelműen az lenne, hogy növekedjen a pályázati pénzeket igénylők száma, s ezzel a hazai IT szektor fejlettsége is.

A konferencia célja az aktuális és várható pályázati lehetőségek bemutatása mellett, konkrét esettanulmányok, megvalósult és elhibázott projektek megismertetése. Célirányos tanácsok arra, hogy miként menedzseljük hatékonyan a projektek szakmai és finanszírozási oldalát a megvalósítási és fenntartási időszakban, illetve hatékony megoldások az informatikai beruházások vállalati hatékonyság növelésére és a válság negatív hatásainak csökkentésére.

Az IT-BERUHÁZÁSOK EU-S TÁMOGATÁSA konferencia jó lehetőséget ad arra is, hogy a 2007-ben még dinamikusan növekvő IKT szektort gondjaiból kisegítő megoldásokkal, számos a válságban jól használható stratégiával ismerkedhessenek meg az esemény látogatói.

A rendezvény támogatói: a D-Link és a LIBRA Szoftver Zrt.

További információ és regisztráció a konferencia oldalán.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.