Hirdetés
. Hirdetés

HP: nem lesz jövőre új okostelefon

|

Viszont a WebOS csapatába 50 főt keres a vállalat.

Hirdetés

A Palm felvásárlása következtében rengeteg pénzt bukott HP vezérigazgatója a vállalat szerdai pénzügyi elemzői napján elmondta, hogy jövőre biztosan nem kell új okostelefonra számítani a cégtől, plusz megerősítette azon korábbi publikus állítását, miszerint 5 éven belül vissza kívánnak térni a mobilpiacra.


Ezzel párhuzamosan kiderült, hogy a WebOS első nyílt forráskódú verzióját egy hete elérhetővé tett vállalat bő 50 főt keres az operációs rendszer pár hónappal ezelőtt leépített fejlesztői gárdájába, amely egyértelműen arra utal, hogy a HP közel sem kívánja a lelkes közösségre bízni a szoftver jövőjének formálását.


Ettől függetlenül valószínűleg még a vállalat illetékesei sem tudják, hogy mi lesz hosszú távon a WebOS sorsa: valószínűleg csak lélegeztetőgépen kívánják tartani, aztán a megfelelő időpont eljövetelekor az addigi események alapján még eldöntik, hogy mit kezdenek vele.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.