Hirdetés
. Hirdetés

HP-Sun személycserék

|

Újból pénteken érkezett HP-Sun alkalmazottváltásról szóló hír. Az elmúlt hetekben négyen igazoltak át a HP-hoz a Suntól.

Hirdetés

A legfrissebb hír, hogy távozik a HP-től Márki Zoltán, a telekommunikációs (telco) terület kereskedelmi vezetője, feladatait az újonnan belépő Gombár György veszi át, aki korábban a Sunnál dolgozott.

A személyi változások sorát az indította el, hogy március végén kiderült, Hegedűs Gábor ügyvezető igazgatója távozik a Sun Microsystemstől, és rövid pihenő után a HP Magyarország vezetését veszi át.

A további átigazolások:
- Kommunikációs igazgató: távozott Orosz-Várkonyi Attila (HP), érkezett Kristóf Judit (Sun)
- Államigazgatási üzletág vezető: új feladatot kapott Suhajda László (HP), érkezett Szkurka János (Sun)
- Technológia és szolgáltatások divízió kereskedelmi igazgatója: távozott Horváth Gábor (HP), érkezett Mohai Gábor (Sun)


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.