Hirdetés
. Hirdetés

Kutatóintézetet alapít a Toyota

|

Önvezető autókhoz fejleszt szoftvert a jövőben a Tokióban létesített Toyota Kutatóintézet (TRI-AD). Vezetője James Kuffner, a Toyota Kutatóintézet jelenlegi műszaki igazgatója lesz. A cég 1000 embert alkalmaz majd a világ minden tájáról, így a közös munkanyelv az angol lesz.

Hirdetés

A TRI-AD hatékony működése érdekében a Toyota, az Aisin Seiki és a Denso szándéknyilatkozatot írtak alá egy teljesen integrált, sorozatgyártásra alkalmas önvezető szoftver kifejlesztéséről. A három vállalat a tervek szerint összesen több mint 300 milliárd japán jent (710 milliárd forint) fektet a TRI-AD megalapításába és működtetésébe. Az új vállalat mintegy 1000 embernek ad majd munkát, akik közt ugyanúgy szerepelnek kívülről szerződtetett szakemberek, mint a Toyota, a TRI, az Aisin és a Denso jelenlegi alkalmazottai.

http://phub.project029.hu/apix_collect/1803/toyota-kutatointezet/toyota_kutatointezet_screenshot_20180312143049_1_original.jpg
http://phub.project029.hu/apix_collect/1803/toyota-kutatointezet/toyota_kutatointezet_screenshot_20180312143049_1_original.jpg

A Toyota 2016-ban alapította az Egyesült Államokban a mesterséges intelligenciát, az önvezetést és a robotikát kutató Toyota Kutatóintézetet. A tokiói kutatóintézettel még gyorsabban igyekeznek eredményeket elérni a kutatási versenyben. Ehhez a világ legjobb mérnökeit szeretnék megszerezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.