Hirdetés
. Hirdetés

Húszéves az EOS

|

Az első EOS fényképezőgép megjelenésének 20. évfordulóját ünnepelve a Canon több kedvezményt jelentett be vásárlói számára.

Hirdetés

Az évforduló kapcsán a Canon összesen 13 darab új fotó- és 8 EF objektívkitet hoz forgalomba. Az új termékek támogatására a vállalat áprilistól júniusig tartó pénzvisszafizetési akciót szervezett. Ennek keretében a Canon a kezdő és a professzionális felhasználóknak is lehetővé teszi, hogy 24 féle EOS termék árából visszaigényelhessenek egy adott összeget.

Az új készleteket nemcsak a gyakorlott EOS felhasználóknak szánják, hanem azoknak az amatőr fotósoknak is, akik szeretnének áttérni a digitális tükörreflexes gépek használatára. A 13 új fotókit mindegyike tartalmaz egy EOS fényképezőgépet - az EOS 5D, EOS 30D vagy EOS 400D gépek egyikét -, valamint egy vagy két EF objektívet, és egyes kitekben a Canon EX Speedlite vaku is megtalálható. Az EOS fényképezőgéppel már rendelkező felhasználók számára ajánlja a Canon a 8 féle objektívkészletet.

Bizonyos kedvezményes termékek megjelennek az akciós kitekben is, így több kedvezmény is igénybe vehető egyszerre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.