Hirdetés
. Hirdetés

Huszonegyedik századi hálózat - másoknak is

|

A BT külön üzletágat indított a következő generációs hálózatok kiépítésére. A Nagy-Britanniában már részlegesen működő hálózat kiépítése 10 milliárd fontba kerül.

Hirdetés

A BT 21C Global Venture (21C GV) nevet adta annak a frissen elindított üzletágnak, melynek célja a távközlési szolgáltatók segítése a következő generációs hálózatok (NGN) kiépítésében. A szolgáltatás piacának forgalma öt éven belül várhatóan meghaladja az évi 38 milliárd eurót.

A 21C GV üzletág azokat a tapasztalatokat hasznosítja, amelyeket a BT a világ legfejlettebb következő generációs hálózataként számon tartott 21st Century Network fejlesztése során halmozott fel. E szakértelem segítségével a világ távközlési szolgáltatói gyorsabban megvalósíthatják saját NGN terveiket. Az első ügyfél már meg is van, a Turk Telekom részére az Oger Telekom vásárolta meg a szolgáltatást.

A 21C GV üzletágat a BT Global Services távközlési szolgáltatási divíziója, a Global Telecom Markets (GTM) és a BT csoportszintű technológiai irodája alapította meg.

Erre alapozva a BT egy sor komplett átalakítási szolgáltatást dolgozott ki BT 21C Transformation Services néven. A három legfontosabb: a tanácsadás (BT 21C Consultancy Services), a hálózatépítés (BT 21C Build Services) és az üzemeltetés (BT 21C Managed Services) területére koncentrál. A BT 21C átalakítási szolgáltatások elsődleges értékesítési csatornája a GTM.

A BT Nagy-Britanniában már elkezdte 21st Century Network (21CN) projektjét, melynek célja 30 millió előfizetői vonalat IP alapra helyezni és a hagyományos (PSTN) platformot megszüntetni. A 21CN valamennyi jelenlegi és jövőbeni szolgáltatást egyetlen dedikált IP-hálózaton keresztül biztosít. Az évtized végén záruló, 10 milliárd font költségvetésű programmal 2008/09-től évente mintegy 1 milliárd font költséget takarítanak meg. A projekt minden idők egyik legnagyobb gazdasági infrastruktúra-beruházása a brit magánszektorban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.