Hirdetés
. Hirdetés

IBM Lotus konferencia: nézze, hallgassa ön is!

|

Jövőbe mutató üzleti modellek és alkalmazások Lotus szoftverekkel - ezzel a címmel rendezett konferenciát az IBM a budapesti MOM Parkban október 24-én. Most ön is megnézheti és meghallgathatja az előadásokat!

Hirdetés

A rendezvény előadásai négy alkalmazásterületre összpontosítottak. A hatékonyság és üzleti intelligencia című előadásában Szabó János technikai szakértő bemutatta, hogy a vállalatok miként készíthetnek egységes kezelőfelületet az egy-egy munkakörben használt, gyakran négy-ötnél is több alkalmazáshoz az IBM WebSphere portáltechnológiájával. Horváth András vezető technikai tanácsadó bemutatójának témája az elektronikus űrlapkezelés volt, amit a szervezetek a nyílt szabványokat támogató IBM Workplace Forms megoldásával valósíthatnak meg, lehetővé téve az információk gyors, hatékony és megbízható elérését helytől és időtől függetlenül.

A konferencia második részében Szabó János az IBM WebSphere Portlet Factory lehetőségeit ismertette. Ez a Java alapú fejlesztőeszköz olyan varázslókat tartalmaz, amelyekkel a szervezetek a weben is könnyen elérhetővé tehetik meglévő Lotus, SAP és más üzleti alkalmazásaikat. Végül Horváth András azt a sokrétű, szöveg-, hang- és videoalapú kommunikációt mutatta be, amelyet a vállalatok az IBM Lotus Sametime segítségével alakíthatnak ki. Ez a jelenlétérzékelő megoldás teljes egészében lokalizált, és videokonferencia-rendszerekkel is integrálható.

Az alábbi címekre kattintva az előadások webcastjait tekintheti meg - ezek olyan internetes prezentációk, ahol az előadás diaképei alatt az előadó beszédét lehet meghallgatni, mintha csak ön is ott lenne a helyszínen.

Lotus strategy and directions
(Mark A. Cain)

Hatékonyság és üzleti intelligencia - Egységesített felület meglévő alkalmazásokhoz
(Szabó János)

Az elektronikus űrlapkezelés jövője IBM- módra
(Horváth András)

Gyors fejlesztés, hibamentes kód - Hogyan webesítsük meglévő Lotus Notes, SAP és egyéb alkalmazásainkat?
(Szabó János)

Instant Messaging a XXI. században - Első rész
(Horváth András)

Instant Messaging a XXI. században - Második rész
(Bedő Norbert - Furucz János)

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.