Hirdetés
. Hirdetés

IBM storage eszközök és UNIX szerverek forgalmazója lett az RRC

|

Az RRC Hungary Kft. a teljes IBM System Storage termékcsalád, valamint a System p (pSeries) és System i (iSeries) UNIX szerversorozatok hivatalos magyarországi disztribútora lett.

Hirdetés

Az RRC Hungary Kft. hazánkban már a teljes IBM System Storage termékcsalád, valamint a System p (pSeries) és System i (iSeries) UNIX szerversorozatok hivatalos magyarországi disztribútora lett.

„Az RRC 2006 óta hivatalos IBM disztribútor, a portfólió jelen bővítésével megvalósul a nagyvállalati piac teljes lefedése” – mondta Virágh Attila, az RRC Hungary Kft. ügyvezetője. „Jelenleg az IBM az egyetlen gyártó, melynek kínálatával a kis cégektől kezdve a legnagyobb vállalatokig, minden méretű szervezet szerverekkel és storage eszközökkel kapcsolatos igényét ki tudjuk elégíteni.”

Az informatikai rendszerekkel szembeni növekvő elvárások miatt ma már olyan számítástechnikai projektek megvalósítására van szükség, amelyek segítségével a szervezetek gyorsabban, jobb
minőségben és gazdaságosan képesek rendszereiket üzemeltetni. Az IBM portfóliójának bővítésével az RRC elsősorban a pénzügyi, a telekommunikációs, valamint a kormányzati ügyfelek számára nyújthat megoldást.

„Több éves, gyümölcsöző együttműködés teremtette meg az alapját az RRC magyarországi
vállalatával most aláírt disztribútori szerződésnek, mely új mérföldkövet jelent a közös
munkában. Az IBM storage eszközei az iparágvezető teljesítményt, a méretezhetőséget
és a modularitást kombinálva biztosítják, hogy az ügyfelek a lehető legtöbbet hozzák ki
beruházásaikból, ugyanakkor olyan rugalmas, dinamikus infrastruktúrát építsenek ki, amely
könnyen alkalmazkodik üzleti igényeikhez, és velük együtt nő.”Izbéki Csaba, az
IBM Partneri Hálózatért felelős vezetője.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.