Hirdetés
. Hirdetés

iCatapult repít a sikerbe

|

Sikeresen léphetnek a nemzetközi piacra a magyarországi startupok az iCatapult segítségével.

Hirdetés

A magyar cég által elindított, startup vállalkozásoknak szóló üzleti- és technológiai fejlesztő program egyik nemzetközi partnere New York Város Gazdaságfejlesztési Tanácsa.

„Az a tapasztalat, hogy a nemzetközi közvélemény előtt sok esetben ismertebbek a magyar siker sztorik, mint idehaza” – hívta fel a figyelmet Hild Imre, az iCatapult üzletfejlesztési és technológiai accelerátor vezérigazgatója. Hozzátette, hogy „számos olyan induló magyar vállalkozás van ma Magyarországon, amelyből akár a következő nagy, nemzetközi technológiai siker is lehet, azonban ez csak akkor lehetséges, ha van olyan támogató környezet, amelyben jól és profin lehet vállalkozni. Mi ehhez a profi „üzletcsináláshoz” indítottuk el az iCatapult nemzetközi programját.”

icatapult
icatapult

A februárban indult program lényege, hogy az arra jelentkező induló technológiai vállalkozások először egy hathetes, intenzív felkészítésen vesznek részt Budapesten, ahol a szakma helyi és nemzetközi szinten elismert szakértői készítik fel őket a globális megmérettetésre. A program második felében a csapatokat az iCatapult eljuttatja különböző, úgynevezett. innovációs hub-okba (központokba), elsősorban New Yorkba, ahol a kiépített kapcsolati rendszeren keresztül a startupok megalapozhatják globális jelenlétüket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.