Hirdetés
. Hirdetés

Ideje felkészülni az információbiztonsági törvényre

|

A bankok már hazai cégtől is szerezhetnek egyszerre PCI DSS és ISO 27001 minősítést.

Hirdetés

A magyar tulajdonú AperSky és az Egyesült Arab Emirátusokban alapított ZeroDay megállapodást kötött a bankkártya ipari (PCI DSS) és az ISO 27001 minősítések tanúsítási folyamatának együttes elvégzésére. A szolgáltatáscsomaggal a költségek és erőforrásigények csökkentése mellett a társaság célja, hogy a magyar cégek a születőben lévő információbiztonsági törvényben foglaltaknak is mielőbb megfeleljenek.


A 2008-ban alakult AperSky hazánkban jelenleg az egyetlen QSA minősítésű auditor cég, amely teljes körű PCI DSS szolgáltatást (azaz bankkártyákhoz kapcsolódó informatikai biztonsági tanácsadást), valamint közvetlen felkészítést és tanúsítást nyújt a bankkártya iparágban.


Az EU piaca felé nyitó vállalkozásoknak elengedhetetlen a szükséges nemzetközi minősítések megszerzése, hiszen ezekkel gazdasági előnyhöz jutnak. A minősítéseket megelőző felkészítéseket különböző cégek végzik és sokszor túl sok idő telik el az előírások megfelelései között, így gyakran előfordul, hogy az eltérő felkészítésekből adódó beszerzések nem felelnek meg egymásnak, ezért újra meg kell rendelni azokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.