Hirdetés
. Hirdetés

Így cselezi ki az Apple az iPhone-ok árusítási tilalmát

|

Németországban frissített iPhone 7 és iPhone 8 modelleket dob piacra az almás cég.

Hirdetés

Hirdetés

Az Apple állítólag megoldást talált a németországi jogi problémák megoldására: a cég átalakított iPhone 7 és iPhone 8 modelleket bocsát ki, amelyek segítségével megkerülheti az árusítási tilalmat.

A Qualcomm régóta folytat jogi csatározást az Apple ellen, és Kínában, illetve Németországban sikerült is betiltatnia bizonyos iPhone generációk forgalmazását.

Kínában az Apple az iOS frissítésével egyszerűen megoldotta a problémát, Németországban viszont a Qualcomm által birtokolt hardverszabványok körül folyt a vita, itt tehát már nehezebb dolga volt a tilalom kicselezésével.

Végül is két iPhone frissítés formájában találta meg a megoldást: az MN482ZD/A modellszámú egység egy fekete iPhone 7 Plus 128 gigabájt tárolóval, a MQ6K2ZD/A egy iPhone 8 64 gigabájt tárolóval.

Egyelőre még nem ismertek a mobilok pontos technikai adatai, de érdekes lesz látni, mit módosít bennük az Apple ahhoz, hogy megkerülje a forgalmazási tilalmat. Annyi biztos, hogy alapvető hardveres változtatásokra lesz szüksége, ráadásul úgy, hogy a teljesítményük ne maradjon el az eredeti változatokétól.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.