Hirdetés
. Hirdetés

Így kerüli meg a Huawei a Google-t

|

A TomTom-mal szövetkezik az amerikai termékektől és szolgáltatásoktól eltiltott kínai gyártó.

Hirdetés

Hirdetés

Megegyezett az Egyesült Államok és Kína, hogy befejezik az egész világgazdságra károsan ható kereskedelmi háborúzást, de ezzel a Huawei vesszőfutása úgy tűnik, hogy nem ért véget. Márpedig a Google-appok nélkül komoly hátrányba kerülnek Kínán kívül a gyártó mobiljai.

A Huawei az egyik népszerű Google-alkalmazás felváltása érdekében megegyezett a TomTom-mal, hogy használhassa annak térképeit, forgalmi információit és navigációs szoftverét. Mivel nem amerikai cégről van szó (a TomTom hollandiai székhelyű), így nem vonatkoznak rá az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériumának exporttilalmi rendelkezései. A megegyezés másr korábban megtörtént, hírét csak most hozták nyilvánosságra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.