Hirdetés
. Hirdetés

Így tudhatja meg, melyik Windows 10 build fut a gépén

|

Folyamatosan frissül a Microsoft új operációs rendszere, újabb és újabb funkciók jelennek meg hozzá.

Hirdetés

Mint az utóbbi hetekben megtapasztalhattuk, a Windows 10 folyamatos változásban van, a július 29-i bemutató óta rengeteg frissítés érkezett hozzá, most pedig megjött a Threshold 2 néven emlegetett nagy őszi upgrade is, amelynek a telepítése a korábbi Windows változatokról való frissítéshez hasonló felhajtással jár együtt. Az elkövetkezendő években is egy sor, hasonló továbbfejlesztésre számíthatunk. Ha tudni szeretné, hogy számítógépén éppen melyik verziószámú kiadás - más szóval build - van használatban, alkalmazza a Windows gomb-R billentyűkombinációt, a Megnyitás mezőbe írja be a winver utasítást, majd kattintson az OK gombra. A megjelenő ablakocskában látni fogja a gépén futó build verziószámát.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.