Hirdetés
. Hirdetés

Így választhat könnyen a net-, tv- és telefonszolgáltatók közül

|

Távközlési szolgáltatások egyszerű összehasonlítását és megrendelését is lehetővé tévő szolgáltatással bővül a Netrisk.hu tevékenységi köre.

Hirdetés

A távközlési üzletág alapja a már üzemelő, és a Netrisk.hu által átvett  Internetet.hu oldal, amelyen pillanatnyilag országosan közel 50 szolgáltató televíziós, internetes és telefonszolgáltatási ajánlatai hasonlíthatók össze gyorsan, áttekinthető formában, rejtett költségek nélkül. A lakossági és üzleti ügyfeleket egyaránt megcélzó szolgáltatás kényelmi jellegét nagyban növeli, hogy az ajánlatok mintegy 80 százaléka már jelenleg is közvetlenül megrendelhető az oldalon.

"Az új távközlési oldal a valós ügyfeligényekből kiindulva, a Netrisk.hu általános stratégiájának megfelelően- az ajánlatok minél egyszerűbb és átláthatóbb összehasonlíthatóságát kívánja biztosítani - mutat rá Sebestyén László, a Netrisk.hu vezérigazgatója. - Terveink szerint a szolgáltatás már a közeljövőben számos, a szolgáltatók, illetve az előfizetők számára további előnyt biztosító fejlesztéssel gazdagodik. Célunk, hogy egy folyamatosan fejlődő, megbízható távközlési viszonteladói portált üzemeltessünk, amely nem kizárólag az alacsony végfelhasználói ár elérését segíti elő: a felületen csakis a megbízható, minőségi ajánlatok összehasonlításának engedünk teret."

 

A Netrisk.hu milliós ügyfélkörét és új érdeklődőket egyaránt megcélozva a távközlési üzletág jelentős forgalom elérésével számol: már az elkövetkező időszakban évente több tízezernyi - lakossági, illetve kis- és középvállalati körből egyaránt érkező - ügyféligényt kíván kiszolgálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.