Hirdetés
. Hirdetés

III. Nemzetközi Outsourcing Konferencia

|

Harmadik alkalommal rendezi meg nemzetközi konferenciáját a Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség (HOA). Az idei rendezvény központi témája Szervezeti innováció a gyakorlatban.

Hirdetés

Az október 9-re tervezett konferenciát a Bruxinfo Európai Elemzési Irodával és az MTA Szociológiai Intézetével együttműködésben szervezi a HOA. Az egynapos rendezvény plenáris üléssel kezdődik és két szekcióban folytatódik. A plenáris ülést Varga István gazdasági miniszter nyitja meg, majd előadást tart többek között Stefan Wagstyl, a Financial Times közép- és kelet-európai szerkesztője és Ren Hongbin, a Kínai Népköztársaság nagykövetségének gazdasági és kereskedelmi tanácsosa. Az ebédszünet utáni kerekasztal-beszélgetés résztvevői között lesznek Kupa Mihály volt pénzügyminiszter és Török Ádám közgazdász professzor, a Magyar Tudományos Akadémia tagja.

A délutáni program két szekcióban folytatódik, ezek témái Innováció a gyakorlatban, illetve Szervezeti innováció nemzetközi perspektívában. Az első szekcióban áttekintik a munkaerő-piac helyzetét és több informatikai cég megoldásokat mutat be a gazdasági hanyatlás átvészeléséhez. A második szekcióban külföldi meghívottak elemzik a magyarországi üzleti szolgáltatásokat, illetve a nemzetközi tapasztalatokat. A rendezvény főbb gondolatatait Chikán Attila, A Corvinus Egyetem professzora foglalja össze.

További információk és jelentkezés a www.hoa.hu oldalon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.