Hirdetés
. Hirdetés

Íme a legmodernebb Huawei okostelefon!

|

Ismerd meg a Huawei P30 Pro tulajdonságait! Összegyűjtöttük, miért érdemes emellett a telefon mellett dönteni!

Hirdetés

Hirdetés

A Huawei a tavalyi év végén dobta piacra a legújabb Huawei P30 Pro okostelefont, amely kétségkívül a gyártó legmodernebb okostelefonja.

A Huawei P30 Pro a telefon hátlapján lévő háromkamerás rendszertől, a képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasón át, az erőteljes Kirin 980 processzorig, minden elképzelhető és fontos funkciót tartalmaz. Ez a telefon feladja a leckét olyan más okostelefonoknak, mint például a Samsung Galaxy Note 9 és az Apple iPhone XS Max.

Íme a tulajdonságok, amelyek miatt a Huawei P30 Pro a legjobb befektetés:

Leica Quad kamerás rendszer
Az egyedülálló, SuperZoom lencsét tartalmazó szuperkamerás rendszer a 40 MP-es szuperfényérzékeny kamerával, a 20 MP-es ultraszéles látószögű lencsével és a HUAWEI ToF kamerával segít, hogy mindig emlékezhess a fantasztikus pillanatokra, ráadásul az RGB helyett használt RYB technológiának köszönhetően fényesebb képeket is készíthetünk.

Kirin 980 Processzor 7nm-es mobil lapkakészlet
A Kirin 980 a világ első 7nm-es mobil lapkakészlete, amely jobb teljesítményt biztosít a Qualcomm Snapdragon 845-nél. A Huawei P30 Pro készülék SoC 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel párosítva kiváló teljesítményt nyújt. A Huawei szerint a hardver akár 20 százalékkal is javíthatja az eszköz sebességét, 45 százalékkal javíthatja a grafikát és 40 százalékkal a hatékonyságot. A frissített AI videószerkesztő funkciók és effektek pedig gyárilag megtalálhatóak a telefonon, hogy a szerkesztés is egyszerű legyen.

Csodálatos dizájn
A 6,47 hüvelykes OLED kijelzővel, illetve a kettős 3D-s ívelt üvegből készült ház abszolút eleganciájával a Huawei P30 Pro megjelenése lenyűgöző, igazi művészeti alkotás. A telefon IP68-os tanúsítvánnyal rendelkezik, ami por- és vízállóság szempontjából jelentős, és számos színválasztékban kapható.

Gyors töltés
A Huawei P30 Pro 4200 mA-os akkumulátorral üzemel, amely nemcsak a gyors töltést, hanem a gyors vezeték nélküli töltést is támogatja (kétszer olyan gyors, mint az iPhone XS Max). Ez azonban nem minden: a Huawei egy jövőbeli technológiát is beágyazott ebbe az okostelefonba, lehetővé téve a Qi-kompatibilis eszközök vezeték nélküli töltését.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.