Hirdetés
. Hirdetés

Indul a verseny az A380-as helyekért

|

Ha Ön repülésrajongó és a pénz sem számít, akkor hamarosan licitálhat egy helyért az Airbus A380 első járatára.

Hirdetés

Az Airbus A380 az eddig épített legnagyobb utasszállító repülőgép, maximális befogadóképessége 555 utas. Elsőként a Singapore Airlines állítja üzembe a Szingapúr-Sydney járaton; a légitársaság által megrendelt gép 480 utast fog szállítani. Mivel várhatóan sok jelentkező lesz az első útra, a társaság úgy döntött, hogy a helyek egy részét licitálásra bocsátja az eBay szingapúri oldalán. Az innen származó összes bevételt jótékonysági célokra ajánlják fel. Az első járatra az Exxon Mobile Aviation ingyen szállítja az üzemanyagot.

A légitársaság nem közölte, hogy mikor indítják az aukciót, de már most regisztrálhatnak azok, akik részt vennének a liciten. Jelenleg a legolcsóbb jegy Szingapúrból Sydneybe 600 USA-dollár (odaútra) a Singapore Airlines weboldalán.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.