Hirdetés
. Hirdetés

Ingyen kipróbálhatók a Microsoft online szoftverszolgáltatásai

|

A Business Productivity Online Suite már Magyarországon is kirpóbálható, és várhatóan áprilisban kerül kereskedelmi forgalomba.

Hirdetés

Az internet lehetővé tette, hogy egyre több informatikai megoldást már ne a vállalatok maguk üzemeltessenek, hanem a világhálón keresztül, szolgáltatásként vegyék igénybe. Ehhez a trendhez csatlakozott a Microsoft is, amikor elindította Business Productivity Online Suite szolgáltatáscsomagot, amely immár hazánkban is kipróbálható. A szolgáltatás lényege, hogy az előfizetők a Microsoft által hosztolt adatközpontokon keresztül vehetik igénybe a Microsoft Exchange Server, a Microsoft SharePoint és a Microsoft Office Communications Server funkcióit.

Ingyenesen kipróbálható, áprilistól megvásárolható 

A rendszer 2010 áprilisra tervezett kereskedelmi indulását követően ezeket a szolgáltatásokat havidíjas konstrukcióban érhetik majd el a felhasználók, a bevezetési fázis alatt pedig ingyenesen próbálhatják ki a szolgáltatást, amihez mindössze egy egyszerű regisztráció szükséges.

Összetevői

A szolgáltatás az alábbi részekből áll, amelyeket a BPOS csomagban együtt, vagy külön-külön is meg lehet majd vásárolni:

  • Microsoft Exchange Online: az Exchange Server lehetőségeit nyújtja a felhasználók számára - a megbízható, bárhonnan elérhető levelezés, közös naptárak, feladatlisták, levelezés Outlookban vagy az Outlook Web Access segítségével.
  • Microsoft SharePoint Online: dokumentumtárak, listák és rugalmas csoportmunka az internet segítségével. A SharePoint kisebb és nagyobb csoportok életébe vihet rendszert és biztosíthatja az egy központi dokumentumvalóság helyét.
  • Microsoft Office Communications Online: azonnali üzenetküldés, jelenlét-érzékelés és tartalommegosztás. A munkatársak az azonnali üzenetküldő alkalmazások előnyeit élvezhetik egy kontrollált, vállalati környezetben.
  • Microsoft Office Live Meeting: online konferenciák és megbeszélések a weben keresztül. Használatával jelentős megtakarításokat lehet elérni az utazási költségek terén.

Viszonteladók is értékesíthetik

A Microsoft partnereinek is lehetőséget kínál arra, hogy a BPOS-szolgáltatások értékesítésével új üzleti lehetőségeket teremtsenek maguknak. Emellett a sikeresen értékesítő partnerek ingyenesen juthatnak hozzá a BPOS használatának jogához. A viszoneladóknak a www.quickstartonlineservices.com oldalon kell regsztrálniuk, majd el kell végezniük egy vizsgával végződő online kurzust.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.