Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes ADSL a második évben

|

Az Interware ősz eleji akciójában a Privát ADSL X csomagot választó ügyfeleknek az egy év letelte után a második évet ajándékba adja.

Hirdetés

A Privát ADSL X csomag listaára havi nettó 3990 forint, ezért 512 kb/s letöltési és 96 kb/s feltöltési sebességű internetet kapnak az előfizetők. Az akció szeptember 30-ig tart.

A cég ugyanakkor folytatja a már korábban is meghirdetett ADSL Világbérlet akcióját, amikor nettó 2800 forintért kínálja az 512 kb/s letöltési és 96 kb/s feltöltési sebességű internet-előfizetés.

Az Interware magyar tulajdonban lévő cég, jogelődje 1996-ban alakult. Idén július végén 18 321 előfizetővel rendelkezett, 27 207 domain nevet jegyzett be, és a cég oldalán lévő információk szerint piaci részesedése a domain regisztrátorok között 10 százalékos.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.