Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes lesz a New York Times online

|

Két évvel azután, hogy a New York Times fizetőssé tette online oldalának egyes részeit, a kiadónál úgy döntöttek, hogy ezentúl ingyenes lesz a webes tartalom.

Hirdetés

Helyi idő szerint kedd éjféltől a New York Times már nem kér pénzt weboldalának egyes részeinek a letöltéséért - áll egy, az újság weboldalán közzétett hírben. Az újság éves szinten 49,95 dollárt, havi szinten pedig 7,95 dollárt kért a webes tartalmakért, összesen 227 ezer előfizetőt sikerült összeszedniük.

A New York Times szerint túl kevés az éves szinten 10 millió dollárt generáló online előfizetésekből származó bevétel, sokkal több látogatót és online hirdetési bevételt jelent nekik, ha a tartalmakat ingyenessé teszik.

A lap szerint egyre több olvasó érkezett weboldalukra a keresőkön keresztül, így azokat nem kívánják elriasztani a fizetős szolgáltatásokkal.

A webes tartalmak ingyenessé tétele mellett a New York Times ingyenesen hozzáférhetővé teszi az 1987-ig visszanyúló archívumát, az 1851 és 1922 között megjelent lapokhoz. A weboldalon az 1923 és 1986 között megjelent tartalmak eléréséért viszont fizetni kell. A papírlap előfizetői továbbra is ingyen hozzáférhetnek minden online tartalomhoz.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.