Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes weblapot fejleszt egy startup a Covid miatt bajba került vállalkozásoknak

|

Olyan cégeknek tudnak segíteni, amelyeknek kész ötleteik és terveik vannak a digitális újratervezésre, csak épp a tudásuk nincs meg ehhez.

Hirdetés

A koronavírus miatt nehéz helyzetbe került vállalkozásoknak segít elindulni a digitalizáció útján a FlyBuilt: a magyar startup weboldalt és webshopot tervez 20 cégnek.

A Telekom MagentaKraft kezdeményezésében felkarolt FlyBuilt inkubátor környezetet biztosít a cégeknek, az üzletük újragondolásához.

A MagentaKraft küldetése a tehetséges és agilis fiatalok támogatása. A FlyBuilt tavaly alakult, Szőllősi Anna és Venyigei Matild grafikus designerek, valamint Mészáros Csaba, Széll Áron és Vedres Tamás projektvezető összefogásával.

Hirdetés

A FlyBuilt olyan cégeknek tud segíteni, amelyeknek kész ötleteik és terveik vannak a digitális újratervezésre, csak épp a tudásuk nincs meg ehhez, azaz új weboldalra, landing page-re vagy egyéb webes felületre van szükségük az induláshoz.

A jelentkezési lap online elérhető, és kitölthető ezen az oldalon.

A Computerworld már korábban elindított egy kezdeményezést: a Computerworld Exchange, rövidebb nevén CWeX egy olyan felület, ahol vállalkozások oszthatják meg saját megoldásaikat a járványhelyzet által teremtett kihívásokra, ezt pedig más vállalatok hasznosíthatják saját átalakításuk során. Böngéssze az eddig felkerült videós és szöveges esettanulmányokat, derítse fel a legjobb megoldásokat, amelyekkel az ön cége is túlélheti a válságot - sőt, akár erősebben is jöhet ki belőle, mint ahogy belekerült. Ha pedig szeretné ezen a felületen megmutatni magát és saját válságkezelési megoldásait, lépjen kapcsolatba velünk, és jelenjen meg ön is a CWeX-en!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.