Hirdetés
. Hirdetés

Integrált módon

|

A Forrester Wave piackutató cég a vállalatok informatikai eszközeit integrált módon menedzselő szoftverek piacát vizsgálta.

Hirdetés

A Forrester Wave beszámolója megállapítja, hogy az Enterprise Architecture (EA) eszközök piacának volumene megközelítőleg 320 millió dollár volt 2006-ban, és az elmúlt három év alatt kétszámjegyű, 12 és 20 százalék közötti növekedést ért el. Az alábbi meghatározó piaci tendenciák tovább erősítik az EA-t szabályozó rendszerek fontosságát:

- a vállalatok globális növekedése folytatódik, miközben a helyi működés hatékonyságának fokozása elengedhetetlen;
- a dinamikusan változó piac egyre rövidebb reakcióidőt és gyorsabb döntéshozatalt vár el a vállalatoktól;
- a versenyképesség és a piaci pozíció megőrzése érdekében a stratégiai döntéshozatalhoz strukturált, megbízható vállalaton belüli információkezelés szükségeltetik, amely csak az IT-rendszerek hatékony, szabályozott alkalmazása által lehetséges.

A Forrester Wave tíz EA-szállító céget értékelt a jelenlegi kínálat, stratégia és piaci jelenlét alapján. A piackutató cég eredményei szerint az IDS Scheer piacvezető a vállalati informatikai rendszerek strukturált szabályozását támogató eszközök piacán. A vállalat kibővítette a jól ismert üzleti folyamatmodellező- és menedzsment eszközcsaládját (ARIS Platform), az EA (Enterprise Architecture) megoldással, amely a területen már eddig is használt egyéb módszertanokat is támogat (például Zachman, DoDAF, stb.) Az IDS Scheer arra törekszik, hogy az EA piacon is jelentős részesedést érjen el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.