Hirdetés
. Hirdetés

Intelligens kulcs

|

Új termékeket jelentett be az SAP, amelyek segítségével a vállalatok könnyen ki tudják használni a legújabb innovációk, mint például a mesterséges intelligencia által nyújtott előnyöket.

Hirdetés

Hirdetés

A fejlesztések mindegyike a felhőből érkezik. Az SAP Conversational AI felhőszolgáltatásával, amelyben előre konfigurált, szektorspecifikus, testre szabható megoldások állnak rendelkezésre, saját chatbotot készíthetnek. A chatbotok más gyártók rendszereibe is integrálhatóak. Eddig 60 ezer SAP chatbot alkalmazást fejlesztettek e megoldás segítségével. Az SAP Leonardo Machine Learning képességeit a teljes SAP-portfólióba integrálják, így megtalálhatók például az SAP S/4HANA és az SAP Ariba megoldásokban is.

A felhasználók egyedi gépi tanuláson - mesterséges intelligencián - alapuló alkalmazásokat is készíthetnek a Leonardo Machine Learning Foundation segítségével, amelynek új szolgáltatásai között szerepel a tárgyfelismerés, a szövegfelismerés képekben, valamint a szövegértékelés. Az SAP Cloud Platform Blockchain segítségével pedig a vállalkozások immár saját maguk készíthetnek blokklánc-technológián alapuló megoldásokat, és bővíthetik meglévő alkalmazásaikat. A fejlesztésekben hatvannál több vállalat vesz részt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.