Hirdetés
. Hirdetés

Invitel InnoMax Díj: értékesebb díjak, új kategóriák jövőre

|

A 2014-es InnoMax és InnoApps Díjakra jövő év januárjától lehet majd pályázni.

Hirdetés

Az Invitel minden évben igyekezett megújítani az InnoMax Díjat, új színt adni a pályázatnak és ez a jövő évben is így lesz.

• Az InnoMax díjak mellé minden kategóriában 1 millió forint értékű média-megjelenést is felajánl az Invitel a nyertes vállalatok számára.
• A fiatal fejlesztőknek szóló InnoApps Díjon 30 éves korig megnyitják az utat azok számára is, akik már elhagyták az iskolapadot, vagy nem vesznek részt iskolarendszerű képzésben.
• Talán a legnagyobb változás, hogy egy új kategóriával, a non-profit szervezetek (önkormányzatok, iskolák, intézmények, egyesületek, alapítványok stb.) számára alapított kategóriával is bővül az InnoMax Díj. E szervezetek számára sokszor csak egy igazán kevés segítség hiányzik, hogy egy-egy jó és hasznos ötletet megvalósítsanak. Az Invitel ehhez nyújt támogatást, nem pénz, hanem szolgáltatás és know-how formájában.

 

A 2014-es InnoMax és InnoApps Díjakra jövő év januárjától lehet majd pályázni. A jelentkezéssel kapcsolatos információk és részletek hamarosan elérhetők a vállalat InnoMax-ról szóló weboldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.