Hirdetés
. Hirdetés

Járványos lett a távmunka

|

Sok intézménynél, vállalatnál megugrott mostanában a távmunkában dolgozók száma, akiknek a vállalati rendszerben - vagyis leginkább a felhőben - kell menteniük minden otthon végzett munkát.

Hirdetés

Hirdetés

Ehhez akkora tárolókapacitásra van szükség, amire korábban esetleg nem volt. Könnyen előfordulhat, hogy a vállalatoknak, intézményeknek hirtelen több adatot kell tárolniuk, ugyanakkor gyorsabban ki is kell nyerniük az üzletileg releváns információt. Az IBM hibrid többfelhős környezetbe tervezett berendezései éppen ezt célozzák, érdemes megismerkedni velük az április 23-án, 10 órakor kezdődő webináriumon.

Regisztráció

Csatlakozzon Új IBM Storage rendszerek a Hybrid Multi-Cloud Infrastruktúrák szolgálatában című webes előadásunkhoz, és ismerje meg közelebbről az IBM Systems Storage üzletág legújabb fejlesztéseit és bejelentéseit.

A webinárium során bemutatjuk az úttörő technológiákra épülő új, kapacitásban, teljesítményben és konnektivitásban is magasabb szintet állító termékportfóliót, műszaki megoldásokat, amelyekkel a felhasználók üzleti és műszaki előnyökhöz juthatnak.

Ismerkedjen meg a lehetőségekkel és az IBM Storage infrastruktúra üzletág hardver- és szoftvertermékeket magában foglaló kínálatával!

A prezentációt követően az előadó válaszol a témával kapcsolatosan feltett kérdésekre.

Időpont: 2020. április 23., 10 óra
Nyelv: magyar
Időtartam: 1 óra

Sok szeretettel várjuk!
IBM Magyarország

Kérdése van?
Előadó: Grósz Attila Client Technical Specialist - IBM SEE/IBM Hungary
Az IBM Systems (IBM IT Infrastruktúra) üzletág tárolómegoldási tanácsadója. Több mint 20 éve dolgozik az informatika területén, amelyből az IBM kötelékében előbb a POWER, majd a Storage területért volt felelős. Infrastruktúra architektként számos magyarországi és regionális projekt megvalósításában vett részt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.