Hirdetés
. Hirdetés

Javuló költséghatékonyság

|

Új web-alapú üzleti folyamatmenedzsment (BPM) megoldásokat jelentetett meg az IDS Scheer.

Hirdetés

Az IDS Scheer és partnere, a Corticon új megoldást kínál az üzleti folyamatok menedzselésére (Business Rules Management) és üzletszabályzatok modellezésére. A szoftver alapját a Corticon üzletszabályzatokat támogató termékei adják, amelyek lehetőséget biztosítanak a felhasználók számára, hogy modellezzék, menedzseljék, mérjék és kivitelezzék üzletszabályzataikat. Az üzleti folyamatok leírják a vállalaton belüli működtetési eljárásokat, az üzletszabályzatok pedig megmagyarázzák a folyamatok mögött meghúzódó döntéseket, és a döntésekhez kapcsolódó hatásköröket.

Az IDS Scheer termékek felhasználói számára lehetőség nyílik a folyamataikon belül üzletvezérelt döntéseik modellezésére, mérésére és irányítására, valamint a döntési hierarchiák összefüggéseinek ellenőrzésére. Így a felhasználók folyamaton belüli feladatként modellezhetik döntéseiket, melyeket utána automatikusan kivitelezhető szolgáltatásokká alakíthatnak. A szoftver egyik referenciája az amerikai ELM Resources vállalat.

Az új, célorientált ARIS 7.02 program jelentős tervezési és elemezési lehetőségeket biztosít az IT rendszerek, megoldások megtervezésére és kiértékelésére, valamint biztosítja a modellek átláthatóságát, szabályzatba foglalását. Az ARIS SOA Designer opciókat biztosít a működési folyamatok szolgáltatásorientált fejlesztésére, IT támogatására, amelyek a kiemelt üzleti és azt támogató folyamatok automatizálását segítik elő.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.