Hirdetés
. Hirdetés

Javulóban az NVIDIA eladásai

|

Majdnem 20 százalékkal több PC-s videokártyát tudott értékesíteni az NVIDIA.

Hirdetés

Bár ma már lassan életképtelennek is tűnhet egy olyan processzor, amely nem rendelkezik integrált grafikus vezérlővel, a legnagyobb borsot mégis az NVIDIA törte az Intel és az AMD orra alá. Mindezt annak ellenére, hogy a belépőkategória halott, az NVIDIA pedig a Tegrán kívül nem rendelkezik ilyen megoldással.

A Jon Peddie Research legfrissebb adatai szerint idén július és szeptember között az Intel és az AMD egyaránt rontott a PC-s videokártyák szektorában. Az AMD eladásai 10,7 százalékkal, az Intelé 8 százalékkal csökkentek a második negyedévhez képest, míg az NVIDIA esetében 19,6 százalékos növekedésről beszélhetünk.

Éves összehasonlításban az AMD és az Intel 20 és 14 százalékot rontottak, az NVIDIA 0,5-öt. A mostani eredmények ugyanakkor nem változtattak a részesedési arányokon: az első továbbra is az Intel 59,8 százalékkal (71,75 millió eladott darabszámmal), a második az AMD 21,2 százalékkal, míg utolsó az NVIDIA, 18,5 százalékkal. Természetesen a Tegra számításba vétele már más eredményt hozott volna.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.