Hirdetés
. Hirdetés

Jó hír OTP- és K&H-ügyfeleknek

|

A két pénzintézet szinte teljes hálózatában felemelték 5 ezer forintról 15 ezerre a PIN-kód nélküli kártyás vásárlások értékhatárát.

Hirdetés

Hirdetés

A kormány a koronavírus-fertőzés kockázatának csökkentése érdekében április 15-től megemelte a limitet bankkártyás fizetésnél, hogy a PIN-kód beütése miatt ne kelljen a terminálhoz nyúlni. A bankok folyamatosan állnak át az új rendszerre, van ahol már a határidő előtt sem kell használni a kódot, míg máshol egyelőre még szükség van erre.

Az OTP Bank tájékoztatása szerint náluk már lehet PIN-kód megadása nélkül érintéssel vásárolni 15 ezer forintos összeghatárig. A K&H Bank termináljai megkapták a felszólítást a központi rendszertől a szükséges paraméterek letöltésére, ami a használatban lévő termináloknál néhány órán belül érvényesül, közölte a pénzintézet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.