Hirdetés
. Hirdetés

Jó klíma az ERP-nek

|

Magyar cég közreműködésével épül ki a Carrier cégcsoport új vállalatirányítási rendszere az európai, közel-keleti és afrikai régiójban.

Hirdetés

A légkondicionálók és ipari hűtőgépek gyártásával foglalkozó Carrier a HostLogic Kft.-t bízta meg az EMEA térségben lévő, száznál is több leányvállalatánál az SAP-bevezetések szakmai támogatásával. Emellett a hűtőipari óriás a franciaországi fejlesztést is a HostLogic-ra bízta.

Amikor az áruházi hűtőpultok és ipari légkondicionáló rendszerek gyártójaként ismert Carrier pár évvel ezelőtt átvilágította informatikai képességeit és az üzleti elvárásokat, kiderült: ha hatékonyan akarja működtetni a cégcsoportot, a több mint negyven kereskedelmi és gyáregységben homogén vállalatirányítási rendszert kell bevezetnie.

Ekkor hívta fel az EMEA menedzsment figyelmét a HostLogic Kft. arra, hogy ezt költséghatékonyan csak kifejezetten a cég számára optimalizált eljárások és sablonok, úgynevezett template-ek révén lehet lebonyolítani. Különösen igaz volt ez a megállapítás azok után, hogy a Carrier megvásárolta a Linde cégcsoport Refrigeration üzletágát is, több mint 100 cégre növelve a szükséges üzleti egységesítés terjedelmét a régióban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.