Hirdetés
. Hirdetés

Jól illeszkedik környezetébe a ZyXEL új hozzáférési pontja

|

Az új NWA5123-AC hozzáférési ponttal stabil, megbízható Wi-Fi csatlakozás építhető ki

Hirdetés

A ZyXEL új 802.11ac egységes hozzáférési pontja gyors, megbízható 802.11ac Wi-Fi csatlakozást biztosít hotelek és irodák részére egyaránt. Az NWA5123-AC eszköz füstjelzőhöz hasonlító külsővel és beépített antennával rendelkezik, és könnyedén beilleszthető a modern irodaképbe, vagy a hagyományos hotelszobák dekorációjába, olvashatjuk a gyártó közleményében.

A Hotels.com nemrég közzétett kutatása szerint a világon minden harmadik utazó a szállás kiválasztásakor ma már számításba veszi döntése során az ingyenes Wi-Fi lehetőségét. Emellett a modern munkahelyek kialakítása során is kulcsszerepet játszik a vezetéknélküli hálózat. Egy másik tanulmány arról számolt be, hogy a BYOD (Hozd a saját eszközöd) trendet a munkáltatók 90%-a fogja támogatni a 2017-es esztendő kezdetére.

A gyors vezeték nélküli internet-szolgáltatás iránti hatalmas keresletre válaszul a ZyXEL 802.11ac egységes hozzáférési pont eszközét is úgy tervezte, hogy megbízható, könnyen kezelhető csatlakozást biztosítson. Az NWA5123AC az előző modelleknél 1.3-szor gyorsabb, 1.2Gbps adatsebességet tesz lehetővé. Az eszközhöz beépített, optimalizált antennák tartoznak, melyek dinamikus csatornaválasztást, és intelligens kliensirányítást nyújtanak, optimálisan elosztva ezzel a hálózati terhelést. A ZyXEL NWA5120 sorozatának dizájnját örökölte az NWA5123-AC modell is: füstjelzőhöz hasonlító kinézet beépített antennával, könnyedén illeszkedve a modern irodaképbe vagy a hagyományos hotelszobák dekorációjába. Az eszköz teljesítményét követő LED mutatót is ki lehet kapcsolni, hogy az éjszakai sötétségben ne zavarja az alvásban a hotel vendégeit.

"A teljesítmény és a dizájn megfelelő kombinációjával az NWA5123-AC a hotelek és irodák igényeire szabott, mellyel a vállalkozások 802.11ac Wi-Fi csatlakozást adhatnak vendégeiknek, munkavállalóiknak" - mondta Treso Tamás, a ZyXEL regionális értékesítési menedzsere. "A Wi-Fi élmény mára kulcsfontosságúvá vált a fogyasztói elégedettség vagy a dolgozói elkötelezettség elérésében, az NWA5123 pedig a megfelelő eszköz a tulajdonosok részére, hogy ezt az igényt minél hatékonyabban kielégítsék. A ZyXEL egységes hozzáférési pontja önálló és menedzselt funkcióban is képes működni, és az üzleti felhasználás céljainak megfelelően rugalmasan cserélhető, testreszabható" - tette hozzá Treso Tamás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.