Hirdetés
. Hirdetés

Jön a Windows 10-előfizetés

|

Már egy éve felmerült a kérdés a felhasználók körében, hogy vajon a Microsoft szolgáltatásként is elérhetővé fogja tenni a Windows operációs rendszert?

Hirdetés

Most bejelentette a szoftvergyártó, hogy ősztől a cég partnerei megkezdik az előfizetések árusítását a Windows 10 Enterprise - vállalatoknak szánt - változatára havonta és felhasználónként 7 dollárért, vagyis évi 84 dollárért. Yusuf Mehdi, a vállalat Windows és eszközök részlegének alelnöke úgy nyilatkozott, hogy a felhőszolgáltatók három Microsoft-szolgáltatást kínálnak majd előfizetésés alapon: a a Microsoft Azure-t, az Office 365-öt és a Windows 10-et. Havonta egy kávé és egy fánk áráért a vállalatok nagyvállalati szintű biztonsághoz jutnak egy felhasználónként elszámolt előfizetési konstrukció keretében, tette hozzá.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.