Hirdetés
. Hirdetés

Jóval több tabletet veszünk idén

|

Az ABI Research szerint idén 28 százalékkal magasabbak lesznek a tabletekből származó bevételek.

Hirdetés

A tabletek már jelenleg is igen magas népszerűségnek örvendenek, az elemzők viszont egyetértenek abban, hogy a lelkesedésünk tovább nő irántuk. Az ABI Research legfrissebb adatai szerint idén még jobb évre számíthat a szektor, ugyanis az árbevétel 28 százalékkal lesz magasabb a tavalyi értékhez viszonyítva. 

A táblák nyújtotta mobilitás és kényelem keresleti oldalról egyáltalán nem lassul, annak ellenére sem, hogy már 2012-ben is minden szereplője rekordokról számolt be az ágazatnak. Várhatóan az idei év árbevétele 64 millió dollár környékén alakul a piacon, ami európai viszonylatban 49 millió eurót jelent. 

Az eladásokat tekintve az elemzők azt várják, hogy 2013-ban 38 százalékkal több tablet talál gazdára. Az eltérés abból adódik a két mutató között, hogy az egyre olcsóbb modellek miatt a darabszám növekedésével nem tart lépést az árbevétel. Ez persze felhasználói oldalról nem nevezhető rossz hírnek. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.