Hirdetés
. Hirdetés

Jövő héttől filmeket is kínál az iTunes?

|

Több forrás szerint az Apple legújabb dobása az lesz, hogy az iTunes zeneboltban már mozifilmeket is letölthetünk.

Hirdetés

Nemrég lépte át az egymilliárdos letöltési álomhatárt az iTunes, a világ egyik leghíresebb "legális" zeneletöltő szolgáltatása, mely az Apple legújabb kori virágzásának egyik alappillérévé vált.

Nemrég a vállalat újságíróknak postázta meghívóit február 28-án tartandó rendezvényükre, melyben meglepetéseket ígérnek a zenebolt működésével kapcsolatban. Elemzők szerint a mozifilmek felbukkanása lehet a legvalószínűbb lépés, a lassan három éves születésnapját ünneplő zeneáruház ugyanis egy ilyen húzással még több, eddig hezitáló felhasználót hálózhat be.

Persze esély van arra is, hogy az Apple egy nagy csavarral valami teljesen váratlan újdonsággal rukkol elő. A Jupiter Research elemzője szerint a cég mindig is híres volt "last minute" meglepetéseiről, ezért a filmletöltéseket csupán nagy esélyesként, de nem biztos tippként kezelik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.