Hirdetés
. Hirdetés

Kaszát kapott az első teljesen digitális napilap

|

Két évet sem bírt ki a News Corporation erősen veszteséges „The Daily” kiadványa.

Hirdetés

A nyomtatott újságok és magazinok piaca az internet térhódításának köszönhetően évek óta folyamatosan csökken, amelyet a kiadók egyrészt az online bevételeik növelésével, másrészt pedig a kiadványaik digitális formában való terjesztésével próbálnak ellensúlyozni.


A vonatkozó híreket követők jól tudják, hogy a Google-t például tartalomtolvajnak tartó Rupert Murdoch által vezetett News Corporation erőteljesen ellene van a nyomtatott újságjainak internetes hírforrássá transzformálásának, középutat keresve így a médiabirodalom volt az első, amely megpróbálkozott egy kizárólag tableteken elérhető, fizetős újság elindításával.


A 2011 februárjában elstartolt The Daily azonban bukásnak bizonyult, hiszen az utóbbi majdnem két évben a News Corporation szerint nem sikerült megfelelő mennyiségű előfizetőt toboroznia a kiadványnak, így a jövő szombati számmal búcsúznia kell a publikációnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.