Hirdetés
. Hirdetés

Kelendő a hazai ERP

|

Tavaly árbevételét és nyereségét is növelte a legnagyobb magyar ERP-szállító cég, a Megatrend. Külföldi leányvállalatai még veszteségesek.

Hirdetés

A Megatrend 29 százalékkal növelte árbevételét tavaly: 2008-ban 1624 millió forint árbevételt realizált, szemben az egy évvel korábbi 1254 millióval. Az adózás utáni nyereség növekedése ennél is nagyobb arányú volt, a 2007-es 39 millió forintról 144 millióra emelkedett. A 2008-as árbevétel 30 százaléka származott új licenszek értékesítéséből. Az idei terv 1,8 milliárd forintos árbevétel, 140 millió forintos nyereség mellett. A Computerworld kérdésére K. Szabó Imre elnök-vezérigazgató elmondta: a romániai leányvállalat 100 millió forint árbevételt ért el tavaly, a 2002-ben alapított kolozsvári székhelyű cég még veszteséges.

A Megatrend az elmúlt években folyamatosan fejlesztette fő termékét, az Infosys-t, a legújabb, 4-es verzió várhatóan ez év júniusától lesz elérhető. A cég információbiztonsági terméke, az IseeSec legújabb verziója a 3.9-es. Az IseeSec termékhez kapcsolódik az Easyboss alkalmazás, melynek segítségével ellenőrizhető, mérhető a számítógépet használó alkalmazottak tevékenysége.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.