Hirdetés
. Hirdetés

Késik a Windows Vista RTM

|

Tajvani források szerint a Microsoft két héttel elhalasztja a Windows Vista RTM (Ready to Manufacture - gyártásra kész) változatának kiadását.

Hirdetés

A tajvani PC gyártók szerint a Microsoft november második hetére halasztották az eredetileg október utolsó hetére időzített RTM, azaz gyártásra kész Vista változat kiadását.

A Build 5824 változatot e héten szándékozták megjelentetni azután, hogy a Release Candidate 2-ben (RC2, azaz második forgalomba hozatalra jelölt változat) talált 1450 hibát 500 körülire csökkentik, de további hibákra leltek, melyek együtt működésképtelenné tehetik a rendszert, ha Windows XP-ről próbálnak Vistárta upgrade-elni. Így az eredetileg megjelentetésre szánt 5824-es változat után elkészült az 5840-es, melynek tesztelését a novemberi megjelenésig folytatják.



Az RTM változat kiadása elhalasztásának ellenére a Microsoft arról biztosította a PC gyártókat, hogy a tervezett 2006 novemberi - üzleti változat -, illetve 2007 januári - otthoni változat - Vista megjelenési dátumok nem forognak veszélyben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.