Hirdetés
. Hirdetés

Két maggal bővít a HP

|

A Hewlett-Packard bejelentette, hogy két új sorozattal bővíti üzleti notebook családját, amelyekbe az Intel kétmagos processzorait szerelték.

Hirdetés

A HP Compaq 9400 és 6300 sorozatok az Intel Core Duo technológiát használják, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyidejűleg több alkalmazást futtassanak, ami nagyban növeli a teljesítményt. A HP korábbi notebookjaiban Intel Napa processzorok voltak.

Elsősorban üzleti célokra fejlesztették ki az új gépeket, mivel főleg az ezt kiszolgáló tulajdonságokkal és szolgáltatásokkal szerelték fel őket - kezdve az ujjlenyomat-leolvasástól a merevlemezig, amely védi magát az erősebb ütődésektől is. Fontos a telepélettartam is, amely három szinten is megoldható: A 9400-as négy órát bír ki átlagos terhelés mellett, amire egy nyolc cellás lítium akku adja meg a lehetőséget. Ez további ötórás teljesítményre képes a külön megvásárolható megnövelt élettartamú teleppel. Ezt túlszárnyalva a 200 dolláros, 0,77 kg-os "ultra kapacitású telep" további tíz órás üzemidőre ad lehetőséget.

A 9400-as típus egyébként 17 hüvelykes képátlójú, szélesvásznú kijelzővel rendelkezik, s még így is 17%-kal könnyebb, mint a jelenlegi 9600-as sorozat. Várható megjelenése március közepére várható 1499 dollárért. A 6300-as sorozatot 15 hüvelykes LCD-vel szerelik, így ára is kedvezőbb. Április elejétől 1049 dollárért vásárolható meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.