Hirdetés
. Hirdetés

Kettős kinevezés a Microsoftnál

|

Takács Péter a közép-kelet-európai régió kis- és középvállalati értékesítési igazgatójaként folytatja pályafutását. Utódja Kali István.

Hirdetés

A Microsoft Magyarország ma bejelentette, hogy 2008. január 1-től Takács Péter, a Microsoft Magyarország kereskedelmi igazgatója tölti be a vállalat közép-kelet-európai régiójának kis- és középvállalati értékesítési igazgatói posztját. Feladata a Microsoft müncheni régióközpontjában a cég legdinamikusabban növekvő üzleti területén új értékesítési stratégiák kialakítása lesz. Utódjának ezzel egy időben a Microsoft Magyarország ügyvezetője Kali Istvánt nevezte ki; a jövő év elejétől ő látja el a vállalat kis-és középvállalati üzletágának igazgatói feladatait.

microsoft_takacsp.jpg
Takács Péter

Az informatikus mérnöki diplomával rendelkező Takács Péter (37) 2001. márciusa óta tölti be a Microsoft Magyarország kereskedelmi igazgatói posztját. Jelentős szerepet játszott a Microsoft Business Solutions üzletág elindításában, amely a 2007-es évben a második legnagyobb piaci részesedéssel rendelkező ERP megoldás lett a hazai piacon. A közgazdász és mérnöki diplomával rendelkező Kali István (37) 2000. májusában csatlakozott a Microsoft Magyarország csapatához. Két évig középvállalati account managerként dolgozott (Mid-Market Large Opportunity Manager), ezután nevezték ki a cég középvállalati üzletágvezetőjévé. 2006. júliusában, az OEM szervezet létrejöttével egy időben megbízatást kapott az önálló üzletág kiépítésére; ekkortól lett tagja a Microsoft Magyarország felsővezetői csapatának.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.