Hirdetés
. Hirdetés

Kicsik és biztonságosak a Fujitsu új Celsius munkaállomásai

|

A Fujitsu három új, innovatív munkaállomással bővítette CELSIUS portfólióját. A kiváló teljesítményt, vizualizációs és testre szabási képességeket biztosító CELSIUS modellek jelentős technológiai fejlesztéseket hoznak az egységnyi méretre jutó teljesítmény terén, és új biztonsági funkciókkal rendelkeznek, olvashatjuk a kiadott közleményben. Az iparág egyetlen, rendkívül biztonságos biometrikus azonosítási módszert alkalmazó mobil munkaállomása, a legkisebb nagy teljesítményű 21 literes mikrotorony és a helytakarékos (SFF) 10 literes munkaállomás egyaránt mostantól kapható.

Hirdetés

A munkaállomások az innovátorok, a kreatív és a vizualizációs szakemberek munkaeszközei. Sokkal jobban kezelik az összetett vizuális feladatokat, mint a normál asztali vagy noteszgépek. Az NVIDIA Quadro professzionális grafikus kártyák vizuális jellemzőinek, az Intel Workstation Xeon processzorok feldolgozási képességének, a kiváló bővíthetőségnek és a megbízhatóságnak köszönhetően bármely iparág mérnökei, tervezői és tartalomkészítői szívesen dolgoznak velük - akár irodában, akár tárgyaláson vagy út közben.

"A 2016-os stabil 9 százalékos növekedésből és az utóbbi öt esztendő 5 százalékos átlagos éves növekedési üteméből ítélve virágzik a munkaállomások piaca. A Fujitsu új CELSIUS sorozatának munkaállomásai az 1995-ben elérhető teljesítmény közel hetvenszeresét nyújtják. A 3D animációs, a digitális tartalomkészítési és a többképernyős alkalmazások, a fejlett hálózati és grafikus működés meg is követelik ezt a teljesítményt. A jelentősen megnövelt teljesítmény egyszerre teszi lehetővé a magával ragadó használati élmény nyújtását és a méret csökkentését. A Fujitsu egyértelműen piacvezető ezen a területen" - nyilatkozta Jon Peddie, a Jon Peddie Research elnöke.

 

Új "bombabiztos" mobil munkaállomás
A Fujitsu egyedülálló PalmSecure higiénikus, érintés nélküli biometrikus azonosítási technológiáját alkalmazó, elegáns 39,6 cm-es (15,6") CELSIUS H770 mobil munkaállomás a kategória legbiztonságosabb eszköze. A legújabb generációs Intel E3-1500M v6 processzorokkal és a legfrissebb NVIDIA® Quadro® grafikus kártyákkal (max. 1024 CUDA mag) dolgozik. Portreplikátora hét Fujitsu LIFEBOOK modellel kompatibilis, így ideális eszköz a közös íróasztalhasználat támogatására.

A sikeres CELSIUS J550 modell frissített változata, a CELSIUS J550/2 továbbra is az iparág legnagyobb teljesítményű helytakarékos (SFF) munkaállomása. Teljes magasságú grafikus kártyákkal dolgozik (pl. NVIDIA® Quadro® P2000). Kompakt, 10 literes mérete dacára akár 11 monitorral is együttműködik. Három képernyőt az Intel® HD Graphics P530 alaplapi grafikus kártyával támogat, a fennmaradó nyolcat pedig két NVIDIA® Quadro® P600 grafikus kártyával. E képessége folytán ideális eszköz többmonitoros vezérlőtermekbe, térfigyeléshez és tőzsdei környezetbe, valamint hagyományos 2D és 3D alkalmazásokhoz.

Az új trió harmadik tagja, a CELSIUS W570 asztali munkaállomás új mércét állít teljesítmény terén a helytakarékos munkaállomások szegmensében. Majdnem 30 százalékkal kisebb elődjénél, és ugyanazt a bámulatos teljesítményt nyújtja 21 literes mikrotorony kivitelben. A standard CELSIUS W570 modell energiafogyasztása rendkívül alacsony (280W), a kábelmentes opcióval kiegészített W570power+ változat pedig kiválóan bővíthető, és akár három NVMe PCIe M.2 modullal is kiegészíthető a szupergyors írási és olvasási műveletekhez. További innovációi közül említést érdemel a tárolóeszközök egyszerű előoldali csatlakoztatását, cseréjét és frissítését támogató cold-plug hozzáférés. A CELSIUS W570 jövőbiztos eszköz, professzionális 3D képességekkel. Másodpercenként 90 képkocka megjelenítésére képes a virtuálisvalóság-alkalmazásoknál az NVIDIA® Quadro® P4000 professzionális grafikus kártyának köszönhetően.

"A CAD, az építészeti, a műszaki tervezési és az építőipari felhasználók körében gyorsuló ütemben terjed a 3D és a virtuálisvalóság-alkalmazások használata. A termékek és a működés vizualizálásának képessége révén továbbfejleszthetik a tervezési és fejlesztési folyamatot, és meggyőző értékesítési és marketingélményt nyújthatnak ügyfeleiknek a bemutatótermekben és a rendezvényeken. A Fujitsu több mint 26 év munkaállomás-fejlesztési és -tervezési tapasztalatát hasznosította a legújabb CELSIUS munkaállomások kialakításakor. Az eszközök helytakarékos kivitelben nyújtanak nagy teljesítményt és kifogástalan megbízhatóságot az irodai munkavégzéshez, és magas szintű biztonságot út közben" - mutatott rá Thomas Bretthauer, a Fujitsu globális munkaállomás-termékmenedzsmentért felelős igazgatója.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.