Hirdetés
. Hirdetés

Kinyírja a reklámokat a Firefox

|

A Mozilla kiszáll a hirdetési üzletből, hogy a tartalmak felfedezését segítő szolgáltatásokra fókuszálhasson.

Hirdetés

Tavaly februárban jelentette be a Mozilla, hogy hirdetéseket fog megjeleníteni az új böngészőfüleken, ha a program használója engedélyezte az ajánlott oldalak megjelenítése lehetőséget. Ez meglehetősen furcsa lépés volt a vállalat részéről, amely a privát böngészési üzemmóddal, legújabban pedig lopakodó funkciójával segíti megőrizni a felhasználók magánszféráját. Valószínűleg a tiltakozások hatására most blogbejegyzésben tudatta felhasználóival a Mozilla, hogy felhagy a tavaly november óta folytatott hirdetésmegjelenítési gyakorlattal (első körben az angol nyelvű változatban jelentek meg a hirdetett weboldalak, a többi régióra való kiterjesztés így most már elmarad). A reklámok azonban nem tűnnek el azonnal, mivel a Mozillának szolgáltatnia kell azokat a hirdetéseket, amelyeket már kifizettek, s ez több hónapig is eltarthat.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.