Hirdetés
. Hirdetés

Kiszivárgott a Vista SP1 RTM

|

A hivatalos megjelenésre még várni kell, de a Vista Service Pack 1 RTM és a Windows Server 2008 RTM máris kiszivárgott.

Hirdetés

A Windows Server 2008-nak egy 60-napos próbaverziója jelent meg a Pirate Bay-en pár nappal ezelőtt egy 2,5 gigabájtos ISO állomány képében. A megosztók szerint az állomány véglegesnek tekinthető, úgynevezett RTM, azaz Release to Manufacturing, vagy Ready to Manufacturing változat.

A Vista első szervizcsomag (SP1) RTM változata azonban - ha lehet - még illegálisabb módon szerezhető be. Egy körülbelül 2,9 gigabájtos ISO állomány képében, mely egy teljes Vista telepítőt tartalmaz. A telepítő mindent töröl az elsődleges merevlemezről és úgy telepíti az SP1 RTM-el frissített Vistát.

piratebay_sp1.jpg
A Windows Vista SP1 egy teljesértékű telepítővel "összeépítve" a Pirate Bay-en. Teljesen illegális!

A Windows Server 2008 hivatalos megjelenési dátuma Február 27, míg a Vista SP1 március közepén-végén jelenik majd meg a Microsoftnál letölthetőként, így tehát egyik sem szerezhető be legálisan.

A Microsofttól már a múltban is szivárogtak ki anyagok hasonló módon. Tavaly nyáron a Vista SP1 korai változatait 15 000 tesztelő számára tették hozzáférhetővé. Ezek is napokon belül elérhetőek voltak BitTorrent-en.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.