Hirdetés
. Hirdetés

Kiterjesztette mobilszolgáltatását a Digi

|

További kilenc településen kapcsolta be mobilszolgáltatását a távközlési cég.

Hirdetés

Hirdetés

Újabb településeken tette elérhetővé mobil telekommunikációs szolgáltatásait a DIGI: a napokban Balatonfüred, Celldömölk, Ózd, Péteri, Sárvár, Sopron, Szob, Szombathely és Tapolca területén is bekapcsolták a hálózatot. Így, már az itt élő DIGI és Invitel ügyfelek is előfizethetnek DIGIMobil-ra, amennyiben legalább egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkeznek.

A DIGI - amint azt ígérte - elsősorban ügyfelei kéréseit figyelembe véve építi tovább mobilhálózatát és hétről hétre ütemezetten, egyre több településen teszi elérhetővé mobilszolgáltatásait. A távközlési cég mindemellett folyamatosan bővíti telefonkészülék portfólióját és azon dolgozik, hogy ügyfelei minél hamarabb igénybe vehessenek további kényelmi szolgáltatásokat is.

A DIGI honlapján folyamatosan nyomon követhető, hogy mely területeken válik újonnan elérhetővé a DIGIMobil szolgáltatás. A weboldalon megtalálható lefedettségi térképen kék színnel láthatók azok a területek, amelyeken már működik a hálózat. A DIGI személyesen és telefonon is készséggel áll ügyfelei rendelkezésére, akik észrevételeiket és visszajelzéseiket a digi.hu oldalon megtalálható elektronikus űrlapon keresztül is elküldhetik a cégnek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.